Sabah Mani opent volgende week haar eigen salon in het pand van Beauty Experience Zuidlaren. (foto: Lukas Hakkenes)
Sabah Mani opent volgende week haar eigen salon in het pand van Beauty Experience Zuidlaren. (foto: Lukas Hakkenes)

Sabah Mani opent nieuwe salon in Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - De Beauty Experience Zuidlaren (BEX) bestaat al weer sinds 2017 en biedt mooie ruimtes aan in het hart van Zuidlaren voor beautygerelateerde ondernemers. 

De nieuwste aanwinst is Sabah Mani, die haar salon volgende week feestelijk opent. Tijd voor een kennismaking: Sabah Mani is al veertig jaar als kapster en schoonheidsspecialiste/visagiste in Marokko en Nederland werkzaam. Zij kwam in 2010 naar Nederland en werkte als schoonheidsspecialiste in diverse salons in Tynaarlo, Groningen, Veendam en Zuidlaren. In de tussentijd is ‘beauty care’ haar grote passie geworden. Haars specialismes zijn onder meer wenkbrauwstyling, gezichtsbehandeling en een ontspannende nek-, rug- of benenmassage. Maar ook Permanente Make Up (PMU) behoort tot de mogelijkheden. ,,Bij PMU is het doel dat het resultaat langere tijd blijft, tot twee jaar aan toe. Het is een lichte vorm van tatoeage waarbij verschillende technieken worden gebruikt.’’ 

De feestelijke opening met hapje en drankje vindt plaats op vrijdag 10 mei vanaf 16.00 uur in het BEX-pand aan de Stationsweg 57 Zuidlaren. Voor wie nog een eigen werkplek in een levendige omgeving zoekt is er nog ruimte beschikbaar (informatie via 06-54345480).