Afbeelding

Voetjes gaan van de vloer Bij Cosineros

Algemeen

ZUIDLAREN - Hoewel Koningsdag en Bevrijdingsdag nog maar net achter ons liggen, is het volgende feestje in Zuidlaren alweer aanstaande. 

Op zondag 26 mei vindt in restaurant Bij Cosineros het eerste Dinner, Drinks & Dance Festival plaats. Bezoekers kunnen genieten van mooie muziek, een dansje doen en lekker eten en drinken. ‘Lief trek iets moois aan, want we gaan dansen, dansen, dansen’, een mooie regel uit een nummer van De Dijk, die ook prima past bij het dansfestijn op deze laatste zondag van mei. De medewerkers van Bij Cosineros maken de vloer vrij om ruimte te bieden aan de twee bands die komen spelen en de gasten de gelegenheid te geven de voetjes van de vloer te doen. 

Om 14.00 uur trapt de Almostband af en vanaf 17.00 uur speelt Yesz!. Beide bands hebben een aanstekelijk repertoire, waardoor het een gevarieerde middag en avond wordt met voor iedereen wat wils: van tapas tot traditioneel en van ballroom tot en met swingbeats. Bij het eten wordt een speciale bierselectie aangeboden en wijnwinkel Les Grands Vins levert een gevarieerd wijnaanbod. Eigenaar Marc Willemse kijkt er naar uit: ,,We maken vast een begin met de zomer en hopen veel van onze gasten te mogen begroeten. Samen dansen is altijd heel vrolijk en feestelijk en dat plezier met elkaar kunnen we in deze tijd waarin er veel in de wereld gebeurt goed gebruiken.’’ De toegang is gratis, men kan wel alvast een plekje reserveren. ,,Kom dus even lekker de zinnen en de gedachten verzetten!’’