De Hans van Lier Band is zondagmiddag te zien en te horen in Grand Café Zuidlaren. (eigen foto)
De Hans van Lier Band is zondagmiddag te zien en te horen in Grand Café Zuidlaren. (eigen foto)

Hans Van Lier Band in Grand Café Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - De Hans Van Lier Band komt op zondag 19 mei, 1e Pinksterdag, naar het Grand Café Zuidlaren voor een middag vol blues en energieke live muziek.

De Hans Van Lier Band staat bekend om haar meeslepende optredens en heeft een trouwe fanbasis opgebouwd met een unieke mix van traditionele en moderne blues. Onlangs heeft de band een live album opgenomen bij Radio Blueprint in Theater VanBeresteyn in Veendam. Dit is te vinden op YouTube en te beluisteren op onder meer Spotify. Ook kreeg de band een uitstekende recensie in het Dagblad van het Noorden als een van de beste bluesbands van het noorden.

De Hans van Lier Band bestaat uit Marjon van Dijk (zang), Hans van Lier (gitaar), Bennie Timmer (gitaar), Lourens Leeuw (zang/basgitaar) en Harrie Groenewold (drums). Onlangs heeft Marjon van Dijk zich mogen voegen in het rijtje van beste blueszangeressen van Nederland. Kortom: of je nu een diehard fan bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige middag uit, dit concert mag je niet missen. Het optreden begint om 16.00 uur, tickets zijn te bestellen via 050-4096460 of www.grandcafezuidlaren.nl.