Vaders en hun kinderen konden op verschillende manieren een leuke boodschap voor Moederdag maken. (foto: Steffanie Schuster Fotografie)
Vaders en hun kinderen konden op verschillende manieren een leuke boodschap voor Moederdag maken. (foto: Steffanie Schuster Fotografie)

Succesvol Moederdagevent in hartje Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - De activiteitencommissie van Zuidlaren (onderdeel van de VOZ) kijkt terug op een zeer geslaagd Moederdagevenement in het centrum van Zuidlaren. 

Kinderen hadden afgelopen weekend de mogelijkheid om op het Brinkje naast Lilly’s een leuke foto of videoboodschap te maken voor hun moeder en/of verzorger en ze kregen chocolaatjes van Chocoladewereld mee. De foto of videoboodschap werd een dag later verzonden aan alle moeders in Zuidlaren. Deze boodschap, in combinatie met de chocolade, zal ongetwijfeld voor veel blije gezichten gezorgd hebben op Moederdag. Voor en tijdens het evenement konden bezoekers meedoen aan een prijsvraag. De winnaar ging naar huis met een cadeaubon van 50 euro, te besteden bij Indigo Bodywear in Zuidlaren. Mede dankzij het prachtige weer, de gezellige aankleding en het springkussen wisten veel kinderen de route naar het brinkje te vinden. 

Het evenement was mede mogelijk gemaakt door de ondernemers uit Zuidlaren en was gratis te bezoeken, net zoals de andere activiteiten georganiseerd door de VOZ. De voorbereidingen voor het volgende evenement zijn alweer in volle gang: dit is namelijk ‘De stoerste vader van Zuidlaren’, dat plaatsvindt op zaterdag 15 juni. Verdere informatie hierover volgt nog.