Afbeelding

Deel uw idee of initiatief met de gemeente Tynaarlo

Gemeente

TYNAARLO - Heeft u een goed idee voor uw straat, wijk of dorp? Meer groen, een buitensportplek, een leesclub oprichten of iets organiseren? Of wilt u iets bouwen of een eigen bedrijf starten? 

Het kan van alles zijn. De gemeente Tynaarlo kan u verder op weg helpen, bijvoorbeeld door u in contact te brengen met relevante partijen of uitleg te geven over wet- en regelgeving. Daarnaast kunnen we u soms ook helpen bij de organisatie, het beschikbaar stellen van spullen of het geven van subsidie. 

Vanaf nu kunt u ook uw idee of initiatief digitaal delen met de gemeente via het online initiatievenloket. Dit is opgericht om het delen van een idee of initiatief makkelijker te maken voor inwoners. Het initiatievenloket toont verschillende onderwerpen waarop een idee of initiatief kan aansluiten. Denk aan een idee op bijvoorbeeld het gebied van duurzaamheid, gezondheid of cultuur. Per onderwerp is informatie te vinden en in veel gevallen kunt u direct uw initiatief delen via een eenvoudig aanmeldformulier.

Hoe werkt het?
Op www.tynaarlo.nl/ikhebeenidee kiest u een onderwerp uit waarop uw idee mogelijk aansluit. In veel gevallen kunt u direct het digitale formulier invullen. Een medewerker van de gemeente neemt daarna contact op en helpt u verder op weg. De medewerker kan dat doen door u in contact te brengen met relevante partijen, spullen beschikbaar te stellen of het verlenen van subsidie.