Bij Cosineros maakt zich op voor alternatieve kerst

ZUIDLAREN - Voor het tweede opeenvolgende jaar zal Kerstmis in het Zuidlarense restaurant Bij Cosineros anders lopen dan normaal. Het is uiteraard nog even afwachten wat de coronaregels over een paar weken zullen inhouden, maar het team van Bij Cosineros is overal op voorbereid.

Eigenaar Marc Willemse toont zich ook nu weer gedreven om er met zijn team het beste van te maken. ,,Na de aankondiging van de nieuwe avondlockdown hebben we ons intensief beziggehouden met het extra lunchmenu: het driegangen lockdownmenu, naast de reguliere lunchkaart. Ook hebben we een leuk straatmenu ontwikkeld met allerlei heerlijke zaken die vers gemaakt van de Greenegg van onze nieuwe chef-kok Bjorn af komen. Ook voor het afhaaldiner hebben we weer een aantal mogelijkheden gereed gemaakt - we kunnen inmiddels bogen op de nodige ervaring op dat vlak. We krijgen fijne reacties van onze gasten, dus dat geeft weer nieuwe energie."
Inmiddels is het denken over kerst 2021 ook met volle kracht verder gegaan. Willemse: ,,De kans is klein dat we met kerst diners kunnen draaien. We hebben daarom besloten om twee kerst-afhaalmenus te maken die gewoon lekker, goed en simpel thuis af te maken zijn. Deze kunnen dan worden besteld en met instructies en fijne toeters en bellen - zoals de wijnen van Les Grands Vins - lekker thuis op tafel gezet worden. In de loop van deze week komen alle zaken online en gaan we de mogelijkheden uitgebreid promoten. Uiteraard kunnen we de menu's op verzoek ook vegetarisch verzorgen. Vanuit het team van Bij Cosineros wensen we iedereen alvast een fijne decembermaand!"