Afbeelding

GroenLinks organiseert ‘luisteravond’ in Eelde

Algemeen

EELDE - In wat voor dorp wil je leven? Deze vraag staat centraal tijdens een drietal ‘luisteravonden’ die GroenLinks Tynaarlo organiseert in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Op woensdag 22 september is de eerste bijeenkomst in Eelde.

Het bestuur en gemeenteraadsleden van GroenLinks Tynaarlo willen van bewoners en maatschappelijke organisaties weten wat er de komende jaren moet gebeuren om Eelde-Paterswolde nóg mooier te maken. De ‘luisteravond’ vindt plaats in de Herberg van Hilbrantsz en begint om 19.30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Volgend jaar kiezen inwoners van de gemeente Tynaarlo een nieuwe gemeenteraad. ,,Die beslist over veel dingen die Eelde-Paterswolde en Eelderwolde aangaan”, zegt GroenLinks-fractievoorzitter Miguel Ririhena. ,,GroenLinks wil graag zo luid mogelijk een groen en sociaal geluid laten horen in de gemeenteraad. We hebben uiteraard tal van ideeën. Die willen we aanvullen met geluiden uit de lokale samenleving. We zetten onze oren dan ook wijd open. Met bestaande én nieuwe ideeën gaan we de verkiezingscampagne in.”