Melvin Kunst.
Melvin Kunst.

Kindervoorstelling in de Speulkoel: Recycle Machine

Algemeen

ANLOO - In de Speulkoel in Anloo is zondagmiddag 12 mei de kindervoorstelling ‘Recycle Machine’ te zien. Melvin Kunst is de uitvoerende artiest.

De Speulkoel had een lammetjesdag voor ogen in het vroege voorjaar, maar die kon helaas niet doorgaan. In plaats daarvan is gezocht naar een mooie voorstelling vooral voor kinderen. Dat is Recycle Machine geworden.

In Het Feesthotel gaat Melvin rondslingerende spullen sorteren. Wie helpt er mee? De Recycle Machine van opa Roger maakt er weer iets bruikbaars van, maar dan gaat er iets mis…  

Het verhaal zit vol interactie, muziek, samen zingen en leren over afval scheiden. Theatermaker Melvin Kunst is een veelzijdig artiest met een passie voor storytelling en interactieve voorstellingen, vooral voor kinderen in de basisschoolleeftijd. In een mix van educatie en entertainment komen thema’s als recyclen en duurzaamheid op een boeiende manier aan bod. Hij neemt zijn publiek mee in zijn verhalen, compleet met muziek, dans en verrassende interactieve momenten. 

De voorstelling begintom 15.00 uur. De entree is 7,50 euro. Voor kinderen en vrienden van de  speulkoel 5 euro. Reserveren kan door het aantal kaarten, adres en telefoonnummer door te mailen  naar speulkoel@rondommagnus.nl.