TurnGroep Noord is op zoek naar aanstormend turntalent.
TurnGroep Noord is op zoek naar aanstormend turntalent.

TurnGroep Noord houdt een open testtraining

Algemeen

VRIES - TurnGroep Noord heeft afgelopen week de trainingen hervat in de turnhal in Vries. De turnsters en hun trainsters zijn weer enthousiast van start gegaan. Hét moment om jong en aanstormend turntalent kennis te laten maken met de turnsport. Daarom organiseert TurnGroep Noord aanstaande zaterdag (5 februari) een open testtraining.

Turnen is een fantastische sport met veel uitdagingen. Het gaat niet alleen om punten halen, maar ook om elke keer net iets beter te zijn dan de vorige keer. Naast al het serieuze werk op de sprong, brug, balk en vloer is gezelligheid ook heel belangrijk bij TurnGroep Noord. Spelenderwijs leren kinderen samen met hun leeftijdsgenootjes en ervaren enthousiaste trainsters namelijk het meest. Het motto van TurnGroep Noord is dan ook: ‘Leniger, sterker en beter worden door plezier’.

TurnGroep Noord is een vereniging gespecialiseerd in het meisjesturnen. De trainingen vinden plaats in de speciaal ingerichte turnhal in Vries, onder leiding van enthousiaste en ervaren trainsters. Turngroep Noord is continu op zoek naar aanstormend turntalent. Meisjes van 5 tot 8 jaar zijn dan ook van harte welkom om aanstaande zaterdag deel te nemen aan de open testtraining. Zij hoeven geen turnervaring te hebben; als ze maar plezier hebben in bewegen en samen turnen. Aanmelden voor de testtraining kan door een e-mail te sturen naar secretaris@turngroepnoord.nl, onder vermelding van naam en geboortejaar. Meer informatie is te vinden op www.turngroepnoord.nl.