Afbeelding

TurnGroep Noord houdt open testtraining

Algemeen

VRIES - Na de lockdowns zijn de turnsters en trainsters van TurnGroep Noord weer enthousiast van start gegaan Er wordt weer volop getraind en de eerste wedstrijden zijn al weer achter de rug. De trainsters van TurnGroep Noord staan te popelen om aanstormend turntalent te ontvangen. Op zaterdag 2 april van 9.00 tot 11.00 uur uur organiseert TurnGroep Noord daarom een open testtraining. 

Voor meisjes die geboren zijn in 2013, 2014, 2015 of 2016 is de open testtraining dé kans om kennis te maken met de turnsport en met TurnGroep Noord. De open training vindt plaats in turnhal De Kamp in Vries. Deze hal is speciaal ingericht voor turntrainingen. Alle turntoestellen staan er in een vaste opstelling en er is een speciale turnvloer. Alle trainingen van TurnGroep Noord worden gegeven in deze mooie turnhal.

Aanmelden voor de open training van aanstaande zaterdag kan via secretaris@turngroepnoord.nl. Als de training heel goed gaat, dan volgt een uitnodiging voor extra proeftrainingen. Meer informatie is ook te vinden op www.turngroepnoord.nl.