De Tienkamp Zuidlaren staat dit jaar in het teken van stripfiguren.
De Tienkamp Zuidlaren staat dit jaar in het teken van stripfiguren.

Inschrijving Tienkamp Zuidlaren gaat open

Algemeen

ZUIDLAREN - De inschrijving voor de Tienkamp Zuidlaren gaat aanstaande maandag (9 mei) open.

Op vrijdag 17 juni gaat de veertiende editie van de Tienkamp Zuidlaren plaatsvinden. In het centrum van Zuidlaren staan dan tien sport-, spel- en denkactiviteiten opgesteld. In totaal 22 teams gaan de strijd aan om een jaar lang de wisselbokaal thuis te mogen hebben staan.

Het thema van dit jaar is ‘Stripfiguren’. Dit zal te zien en te merken zijn bij de onderdelen en aan de deelnemers die hun kleding hierop mogen aanpassen.

Voor de toeschouwers is er een letterspel waar een mooie prijs mee te winnen is, muziek en theater door het dorpscentrum en natuurlijk de hapjeskar. Ook wordt er een plek ingericht waar kinderen zich prachtig kunnen laten schminken.

Aan de tienkamp kunnen 22 teams van minimaal vier en maximaal zes personen van 16 jaar en ouder deelnemen. Zij dienen uit Zuidlaren of omgeving te komen. Er is inmiddels een grote diversiteit aan teams in de vorm van vrienden, collega’s, stamgasten, bedrijven en andere groepsvormen. Teams die zich willen aanmelden voor de Tienkamp kunnen vanaf 9 mei terecht op de website www.tienkampzuidlaren.nl. Ook op Facebook zijn de laatste ontwikkelingen rondom de Tienkamp te volgen.

Door de medewerking van een groot aantal sponsoren kan de Tienkamp Zuidlaren elk jaar georganiseerd worden. De organisatie kan uiteraard ook niet zonder vrijwilligers. Wie graag als vrijwilliger iets voor de Tienkamp Zuidlaren wil betekenen, kan zich aanmelden via het e-mailadres info@tienkampzuidlaren.nl.