De Zuidlaarder Tennisclub laat belangstellenden in de zomer kennismaken met tennis.
De Zuidlaarder Tennisclub laat belangstellenden in de zomer kennismaken met tennis.

Zuidlaarder Tennnisclub organiseert Zomer Challenge

Algemeen

ZUIDLAREN - De Zuidlaarder Tennisclub (ZTC) organiseert ook dit jaar weer de Zomer Challenge.

Wie in de zomer sportief uitgedaagd wil worden en wil ontdekken hoe leuk tennis is, is van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge van ZTC. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap voor jong en oud waarbij men een aantal maanden vrij kan tennissen inclusief tennislessen.

De actie is bijvoorbeeld interessant voor voetballers, hockeyers en andere mensen die in teamverband sporten en een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer graag naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. In 2020 waren er 55 deelnemers en in 2021 waren er 35 deelnemers die met veel plezier kennisgemaakt hebben met tennis.

De Zomer Challenge is een tijdelijk lidmaatschap van 1 juni tot en met 30 september. Jong en oud kunnen in deze maanden vrij tennissen wanneer het hen uitkomt. Ook krijgt men bij dit lidmaatschap vier tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Deze lessen zullen plaatsvinden op 19 en 26 juni en op 3 en 10 juli, zodat men vervolgens het geleerde in de praktijk kan brengen. ZTC sluit de Zomer Challenge af met een eindtoernooi.

De Zomer Challenge wordt ondersteund door Ruchti Sport. Ruchti stelt rackets beschikbaar en men kan tot 20 procent korting krijgen op schoenen en rackets.

Aanmelden voor de Zomer Challenge kan via de website van de Zuidlaarder Tennis Club: www.zuidlaardertennisclub.nl. Voor meer informatie kan men contact opnemen met André Poel via 06-53771435 of poel@travelxl.nl.