De Avondvierdaagse van Zuidlaren vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 20 mei.
De Avondvierdaagse van Zuidlaren vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 20 mei.

Avondvierdaagse van Zuidlaren kan weer doorgaan

Algemeen

ZUIDLAREN - De Avondvierdaagse van Zuidlaren kan dit jaar weer doorgaan. Het evenement wordt voor het eerst georganiseerd door Stichting Avondvierdaagse Zuidlaren.

De Avondvierdaagse wordt gehouden van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 mei. Elke avond zijn er mooie routes van 5 en 10 kilometer te wandelen door de mooie omgeving van Zuidlaren. De 5 kilometer start op dinsdag, woensdag en donderdag om 18.00 uur en op vrijdag - de laatste avond - om 18.30 uur. De 10 kilometer start elke avond om 17.45 uur. De startlocatie is net als voorgaande jaren het terrein van korfbalvereniging Ritola aan De Klencke.

De Avondvierdaagse is voor jong en oud. Van oudsher is de Zuidlaarder jeugd goed vertegenwoordigd. Iedereen die zin heeft in een sportieve wandeluitdaging of al wandelend de sfeer wil proeven kan zich tot 15 april aanmelden via avond4daagsezuidlaren@ziggo.nl. Men ontvangt dan een aanmeldingsformulier en de benodigde informatie. Wie als vrijwilliger een steentje wil bijdragen aan dit gezellige en sportieve evenement, kan zich eveneens melden via avond4daagsezuidlaren@ziggo.nl. De organisatie kan altijd enthousiaste mensen gebruiken.