Voorzitter Remco Van Rossum (links) en penningmeester Piet Smittenberg (rechts) van VV Annen met de sponsoren.
Voorzitter Remco Van Rossum (links) en penningmeester Piet Smittenberg (rechts) van VV Annen met de sponsoren.

Warme ontvangst voor nieuwe hoofdsponsors jeugd en senioren VV Annen

Algemeen

ANNEN - Na een periode van voorbereiding en diverse avonden van overleg door jeugdcommissie, sponsorcommissie en hoofdbestuur van VV Annen samen met een aantal mensen die met hun bedrijven de voetbalclub willen helpen was afgelopen week het moment daar om de verschillende langdurige sponsorovereenkomsten te ondertekenen. 

Door de steun van Fysio Fitness Annen, HS Werkt en De Zorgconsultants kan VV Annen de komende jaren verder werken aan de uitvoering van het nieuwe jeugdbeleidsplan, waarbij nu ook ruimte is om de trainingen verder te professionaliseren en eigen mensen op te leiden tot jeugdtrainers en scheidsrechters. VV Annen wil proberen het meisjesvoetbal verder te ontwikkelen en te promoten, aangezien dit in de regio onderbelicht is en de club van mening is dat meisjesvoetbal zeker in deze tijd aangeboden moet worden. Verder is de doelstelling van VV Annen dat ieder jeugdlid terug kan kijken op een fantastische voetbaljeugd en uiteindelijk door wil en kan stromen naar de senioren.

Om de jeugd van de vereniging een nette uitstraling te geven gaat de gehele jeugd met ingang van het komende voetbalseizoen vol trots de nieuwe kleding met de namen van de hoofdsponsors dragen.

Ook is er een tweede hoofdsponsor gevonden voor de senioren, waarvan de naam - naast café/restaurant d’Anner Oele - op het shirt gaat prijken: Mooi Wonen Makelaars heeft aangegeven VV Annen een warm hart toe te dragen en daarom de club te willen steunen. VV Annen is de hoofdsponsors dankbaar voor het vertrouwen en de uitgesproken intentie voor een plezierige samenwerking voor de komende jaren.