Ellie van Dijken en Henk Pater voor het nieuwe pand van Makelaardij Zijl aan de Kerkbrink in Zuidlaren.
Ellie van Dijken en Henk Pater voor het nieuwe pand van Makelaardij Zijl aan de Kerkbrink in Zuidlaren.

Makelaardij Zijl in Zuidlaren is verhuisd

Algemeen

ZUIDLAREN - Makelaardij Zijl is verhuisd. Henk Pater en Ellie van Dijken zijn zeer content met hun nieuwe locatie aan de Kerkbrink 8A in Zuidlaren.

,,Veel mensen hebben wij al spontaan mogen verwelkomen op ons nieuwe kantoor. De reacties die we ontvangen zijn louter positief en hartverwarmend. Begin maart is er gestart met een interne verbouwing en is de sfeervolle wijnwinkel van Monique Nieswaag omgebouwd tot een modern kantoor. De laatste fase van de bouw waarbij de puntjes op de i worden gezet is begonnen. Onze dienstverlening hebben we gelukkig tijdens de verbouwing gewoon kunnen voortzetten en zal ook in deze laatste fase van de bouw onverminderd doorgaan. Heeft u verkoopplannen, bent u op zoek naar een nieuwe woning of bent u gewoon benieuwd hoe ons kantoor is geworden? Loopt u dan gerust even binnen. U bent van harte welkom.”

Makelaardij Zijl is uitstekend bekend met de regio en biedt de klant een passende begeleiding bij aan- of verkoop en verhuur van woningen of taxaties daarvan. Het kantoor is telefonisch bereikbaar via 050-4091570. Mailen kan naar info@makelaardijzijl.nl.