Het team van Zijl Assurantiën & Hypotheken voor het nieuwe kantoor in Zuidlaren.
Het team van Zijl Assurantiën & Hypotheken voor het nieuwe kantoor in Zuidlaren.

Warm welkom voor Zijl Assurantiën & Hypotheken in Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - Het nieuwe kantoor van Zijl Assurantiën & Hypotheken aan de Stationsweg 69A in Zuidlaren is zaterdag geopend.

,,We kunnen terugkijken op een prachtige opening”, aldus Edwin van Zanten. ,,Veel mensen hebben de moeite genomen om het prachtig ingerichte kantoor te bekijken. Dat voelt erg goed. Voor iedereen was er een hapje en een drankje.”

Rinesh Girdhari vult aan: ,,Het was een warm welkom. Veel mensen kwamen langs om even kennis te maken met ons. Rik en Betsy Zijl zijn natuurlijk gevestigde namen in Zuidlaren en verre omgeving. Daar komen in één keer een aantal nieuwe gezichten en namen bij, dus dat is wennen.”

Er was een ook prijsvraag: raad het schadebedrag van de schade-auto. De heer Vos uit Zuidlaren zat er met zijn bedrag het dichtst bij. Hij krijgt binnenkort zijn prijs overhandigd; een lekkere taart en een cadeaubon.

Zijl Assurantiën & Hypotheken is niet alleen qua personeel in een nieuw jasje gestoken. Ook is er een nieuw logo, nieuwe kleur en nieuw elan gekomen. Van Zanten: ,,Nu we weer in Zuidlaren zijn gevestigd, zitten we weer midden tussen de mensen. Daarmee kunnen we nog beter onze waarden uitdragen: optimale klantbeleving en een persoonlijke benadering.”

Naast assurantiën biedt Zijl nu dus ook hypotheken aan. In de wereld van hypotheken is tegenwoordig veel te doen: overwaarde, rentestijging, oversluiten, gewijzigde persoonlijke situaties... Allemaal redenen om eens in gesprek te gaan. ,,We hebben veel mooie verhalen gehoord van klanten. Men was zeer verheugd dat we terug zijn in Zuidlaren. Wij kunnen dat alleen maar beamen en ook wij verheugen ons erop om met ons team (Rinesh Girdhari, Sandra Takens en Froukje van Zanten) er iets moois van te maken”, aldus een trotse Edwin van Zanten.