De vlag van Tanja Verhuur wordt gestreken, en die van Self Storage Zuidlaren gehesen.
De vlag van Tanja Verhuur wordt gestreken, en die van Self Storage Zuidlaren gehesen.

Self Storage Zuidlaren: bijna 200 opslagruimtes in diverse maten

Algemeen

ZUIDLAREN - In Zuidlaren werden eind vorige maand de vlaggen van Tanja Verhuur gestreken en de vlaggen van Self Storage Zuidlaren gehesen.

De afgelopen 30 jaar was Tanja Verhuur aan de Havenstraat in Zuidlaren één van de grootste leveranciers van meubilair en tapijt op beurzen en evenementen in Noord-Nederland. Het bedrijf is van vader op zoon overgegaan en in het voorjaar van 2020 waren de overnamegesprekken zo goed als rond voor het overnemen van het bedrijf door dochter Storm Spoelder. In maart 2020 werden echter de maatregelen tegen het coronavirus bekendgemaakt, waaronder het annuleren van beurzen. ,,Van een volle agenda in het hoogseizoen naar een lege agenda”, aldus Storm Spoelder. ,,Er ontstond een periode van stilte en bezinning. In augustus 2021 hebben we als familie het besluit genomen om de dienstverlening van Tanja Verhuur te beëindigen en een andere weg in te slaan met perspectief op de toekomst.”

De bouw van Self Storage Zuidlaren ging in november 2021 van start. Er zijn 180 opslagruimten in diverse maten gerealiseerd. De Self Storage-locatie is ingericht met de nieuwste voorzieningen; klanten kunnen gemakkelijk online de opslagboxen bekijken en huren via de website en krijgen vervolgens automatisch toegang tot het pand. Eigenaar van Self Storage Zuidlaren Storm Spoelder: ,,Het is een handige en flexibele oplossing voor mensen om hun spullen op te slaan bij een betrouwbare opslaglocatie in de buurt als zij bijvoorbeeld gaan verhuizen, samenwonen, gezinsuitbreiding krijgen of hobby- en seizoensspullen willen opbergen. Ook voor ondernemers is extra opslagruimte voor bijvoorbeeld hun voorraad of archief een uitkomst. Geïnteresseerd? Via de website kunt u contact met ons opnemen. Of neem een kijkje bij Self Storage Zuidlaren middels de virtuele 3D-tour.”