Smartlappenkoor De Laatste Snik.
Smartlappenkoor De Laatste Snik.

Smartlappenkoor De Laatste Snik viert 25-jarig bestaan

Algemeen

ZUIDLAREN - Smartlappenkoor De Laatste Snik viert op vrijdag 30 september het 25-jarig bestaan met een feest in Grand Café Zuidlaren.

Het feest, dat om 20.00 uur begint, is voor alle mensen die betrokken zijn (geweest) bij De Laatste Snik, maar ook voor andere belangstellenden die wel van een feestje houden. Het koor zal een paar keer optreden en heeft DJ Raffie weten te strikken voor de swingende omlijsting.

Opgericht in 1997 door het personeel van verpleeghuis De Enk heeft het koor zich in al die jaren weten te ontwikkelen tot wat het nu is. Koorleden gingen, maar kwamen ook en op den duur ook van buiten De Enk. Zo was het ook met de dirigenten en muzikanten, maar telkens weer kon er in de vacatures worden voorzien. En het allerbelangrijkste is al die jaren ook gebleven: het grote plezier dat de koorleden met elkaar beleven tijdens de repetities en de optredens op festivals en evenementen en in verzorgings- en verpleeghuizen.

Smartlappenkoor De Laatste Snik repeteert iedere maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in Grand Café Zuidlaren. Iedereen is van harte welkom om een keer een repetitie bij te wonen. Meer informatie: www.delaatstesnik.nl.