Afbeelding

Open dag bij Zuidlaarder Tennisclub

Algemeen

ZUIDLAREN - De Zuidlaarder Tennisclub (ZTC) nodigt iedereen uit om op zaterdag 1 april het nieuwe tennisseizoen te starten tijdens een open dag. 

ZTC verwelkomt van 10.00 tot 16.00 uur zowel beginners als ervaren spelers om kennis te maken met de sport. Het sociale aspect van tennis is minstens zo belangrijk als het sportieve aspect en daarom organiseert ZTC een dag vol tennisplezier en gezelligheid. Van 10.00 tot 11.00 uur kunnen bezoekers kennismaken met de clubleden en samen tennissen. Van 11.00 tot 12.00 uur is er een tennistraining voor de jeugd en van 13.00 tot 14.00 uur voor volwassenen. Er worden ook demonstratiewedstrijden georganiseerd van het Topklasse Team om 12.00 en 14.00 uur. Tot slot kunnen bezoekers tot 16.00 uur tennissen met leden en napraten in de kantine. 

ZTC bestaat 70 jaar en heeft momenteel 450 leden, waaronder veel jongeren. De club is enorm trots op hun twee teams in de Topklasse van Nederland, die op het hoogste niveau competitie spelen. Maurits Post, voormalig mondiaal tennisser en eigenaar van tennisschool Future Tennis, geeft les bij ZTC en deelt zijn kennis en ervaring graag met bezoekers. Tijdens de open dag geeft hij gratis training om spelers op alle niveaus te helpen hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Meer informatie is te vinden op www.zuidlaardertennisclub.nl.