Afbeelding

Voorleespret bij Kleintje Bieb in Vries, Eelde en Zuidlaren

Algemeen

TYNAARLO – Het is van 12 tot en met 14 maart weer tijd voor Kleintje Bieb. Ouders kunnen samen met hun kleintje aanschuiven bij het voorleesuurtje van de bibliotheek. 

Een gezellig moment om samen bezig zijn met voorlezen, liedjes en spelletjes. Ook is het een goede gelegenheid om andere (groot)ouders /verzorgers van jonge kinderen te ontmoeten. Meedoen is gratis, aanmelden is niet nodig. 

Het thema is in elke bibliotheek anders. In Vries staat deze keer het boek Ik wil de maan centraal. In Eelde het verhaal van Krrrr…okodil!l en in Zuidlaren staat het voorleesuurtje in het thema van de lente en Pasen. Bij Kleintje Bieb worden kinderen gestimuleerd om actief mee te doen. Er wordt samen liedjes gezongen, spelletjes gespeel, of geknutseld.

Kleintje Bieb is elke maand. Deze maand in Zuidlaren op dinsdag 12 maart om 15.30 uur, in Vries op woensdag 13 maart om 10.15 uur en in Eelde op donderdag 14 maart om 10.00 uur. Kleintje Bieb is vooral geschikt voor kinderen van 2-4 jaar, maar ook jongere kinderen zijn van harte welkom. Op de website van de bibliotheek www.bindbibliotheken.nl staan alle overige data en informatie vermeld.