Eigenaresse Gina Steenbergen in haar nieuwe winkel aan de Stationsweg in Zuidlaren. (foto: Liam Kuiper/LK Media)
Eigenaresse Gina Steenbergen in haar nieuwe winkel aan de Stationsweg in Zuidlaren. (foto: Liam Kuiper/LK Media)

Kledingwinkel Giny & Gino biedt mode voor hem en haar

Algemeen

ZUIDLAREN - Voor veel inwoners van Zuidlaren en omgeving zal de naam Giny vertrouwd in de oren klinken. Na een jaar afwezigheid is de modezaak weer helemaal terug, maar met een aangepaste naam: Giny & Gino.  

Afgelopen zaterdag heeft de kledingwinkel de deuren weer geopend aan de Stationsweg 42, een deurtje verder dan voorheen. ,,Ik heb al zes jaar met Giny in Zuidlaren gezeten en nu ben ik terug. Het pand waar ik nu zit is twee keer zo groot, 160 vierkante meter. Vandaar dat ik heb besloten om er een kledingwinkel voor zowel mannen als vrouwen van te maken. Daardoor kan ik een breed assortiment van de nieuwste mode bieden. De heren kunnen terecht voor bekende merken zoals Jack & Jones, Tom Tailor, Only & Sons, Blend en Norberg, terwijl we voor de dames de nieuwste mode van onder meer JJXX, Pieces, Surkana, Just Dai en Triple Nine hebben.’’ 

De inrichting is modern. ,,Maar we hebben nu ook een stamtafel in de winkel staan, om het geheel een wat huiselijker sfeer te geven.’’ Van haar vaste klantenkring die ze al had opgebouwd in de afgelopen jaren kwamen veel mensen zaterdag dan ook onder het genot van een hapje en drankje een kijkje nemen in de nieuwe winkel. ,,Ik heb zoveel leuke reacties gehad van trouwe klanten, maar ook veel bloemen en cadeaus.’’ Als openingsaanbieding kregen de eerste vijftig klanten 10 procent korting op hun aankoop en kreeg iedereen bij besteding van 50 euro of meer een gratis big shopper cadeau. 

Giny & Gino is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.