Het team van Kippie.nl in Assen.
Het team van Kippie.nl in Assen. (Eigen foto)

Kippie.nl scoort goed met populaire Kippiepan, nu ook in Assen

Algemeen

EMMEN/ASSEN – Kippie.nl is voor inwoners van Emmen al vijftien jaar een begrip. Sinds kort is eigenaar Erik de Roode ook een vestiging in Assen gestart. Kippie.nl is hét toonaangevende franchisewinkelbedrijf op het gebied van grill- en maaltijdproducten. Het doel is om iedere klant de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze aan te bieden, waarbij het gemak van de consument voorop staat. Op dit moment telt Kippie meer dan 57 filialen die zijn gevestigd door heel Nederland.

Twee van die vestigingen zijn te vinden in Emmen en Assen. ,,Daarnaast is er nog één andere noordelijke vestiging in Hoogezand. Het concept heeft ook moeten groeien: de mensen hier kijken graag eerst de kat uit de boom om te kijken wat we allemaal doen. Dat was de eerste jaren wel te merken, maar tegenwoordig loopt het echt als een trein en is het enorm populair geworden. Dat is voor ons ook de reden geweest om een vestiging in Assen te open’’, zegt De Roode. In zijn winkels in Emmen en Assen, waarin hij zelf afwisselend te vinden is, biedt De Roode een groot assortiment aan. ,,De Kippiepan wordt steeds populairder en daarom wordt het aanbod daarin ook steeds groter. We hebben momenteel 36 verschillende soorten pannen waaruit de klant kan kiezen in onze winkels. Maar we hebben bijvoorbeeld ook diverse broodjes kip beschikbaar. Alle producten worden vers klaar gemaakt in de winkel en dat doen we op zo’n manier dat ze ook nog drie à vier dagen houdbaar zijn in de koelkast.’’ Daarnaast is het ook mogelijk om bestellingen thuis te laten bezorgen. ,,Leuk weetje: met de Kerst hebben we zo’n 1500 bestellingen en daarmee zijn we tweede in heel Nederland.’’

Kippie Emmen is te vinden in winkelcentrum De Weiert in Emmen en Kippie Assen in winkelcentrum De Triade in Assen. Meer informatie is te vinden op www.kippie.nl/emmen en www.kippie.nl/assen.