Afbeelding

Volksvermaken Vries stelt ledenvergadering uit

Algemeen

VRIES - Volksvermaken Vries heeft besloten om de algemene ledenvergadering tot nader order uit te stellen.

Normaal gesproken vindt de algemene ledenvergadering van Volksvermaken Vries zo rond eind januari plaats. Volksvermaken Vries vinden het immers heel belangrijk om met haar leden van gedachten te wisselen en hun mening te horen over de plannen voor het nieuwe jaar. Ook wordt dan financiële verantwoording afgelegd over het afgelopen jaar. Vanwege de coronamaatregelen kan Volksvermaken Vries op dit moment geen ledenvergadering organiseren. Deze wordt dan ook uitgesteld tot een later moment. De statuten bieden deze ruimte. Zodra er meer bekend is over eventuele versoepelingen, meldt Volksvermaken Vries zich met een datum voor de ledenvergadering.

Het is door alle coronabeperkingen lastig om nu in te schatten wanneer Volksvermaken Vries weer met haar reguliere activiteiten van start kan gaan. En dat terwijl er een mooi jaarprogramma was voorbereid. Daarom zijn er naast de online pubquiz nog andere online activiteiten in voorbereiding. Volksvermaken Vries is er klaar voor om - zodra dit mogelijk is - direct met de organisatie van de reguliere activiteiten te starten, zoals de kinderspeldagen, de spooktocht en de Vriezer dorpsquiz.

Volksvermaken Vries kan niets organiseren zonder haar sponsoren, vrijwilligers en leden. Normaal gesproken start Volksvermaken Vries ook begin januari de sponsorwerving op. Vanwege de lockdown wordt dit opgeschoven tot er meer duidelijk is over het verloop van de coronamaatregelen. Volksvermaken Vries vertrouwt erop dat zij ook later in het jaar op haar trouwe sponsoren kan en mag rekenen.

Volksvermaken Vries is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Belangstellenden kunnen voor meer informatie of voor aanmelding mailen naar info@volksvermakenvries.nl.

In de huidige situatie kan Volksvermaken Vries haar ledenkaarten begin maart niet-huis-aan-huis bezorgen, voor zover deze nog moeten worden afgerekend. De leden die hun contributie nog per kas (aan de deur) afrekenen, ontvangen binnenkort een aanbod voor een alternatieve manier van betalen. Voor de overige leden verandert er niets. Die ontvangen hun ledenkaart in de bus na de afschrijving van de automatische incasso.