Het team van D'an Deluxe staat te popelen om weer klanten te mogen ontvangen in de vernieuwde winkel.
Het team van D'an Deluxe staat te popelen om weer klanten te mogen ontvangen in de vernieuwde winkel.

Team D’an Deluxe geeft winkel make-over

Algemeen

ZUIDLAREN – Het team van D’an Deluxe in Zuidlaren heeft bepaald niet stil gezeten tijdens de lockdown. De winkel aan de Stationsweg heeft in de afgelopen periode een make-over gekregen.

,,We zijn met het hele team op een creatieve manier aan de slag gegaan en hebben met zo min mogelijk middelen er zoveel mogelijk uit proberen te halen”, zegt eigenaresse Daniëlle van D’an Deluxe. ,,Normaal gesproken genieten wij enorm van het contact met de klanten en de verkopen. Maar het was ook erg leuk om een keer te klussen met het hele team. Even een keer wat anders.”
Naast het klussen heeft D’an Deluxe klanten door middel van fotoshoots, filmpjes en de vernieuwde webshop op de hoogte gehouden van de nieuwste collecties. ,,De winkel en wij als team zijn er weer klaar voor om iedereen te ontvangen en de service te bieden die klanten van ons gewend zijn. De nieuwste voorjaarsmode hangt klaar om geshopt te worden. Daarnaast hebben we ook genoeg sale-items in de winkel die leuk met elkaar gecombineerd kunnen worden.”

Daniëlle: ,,We hebben de klanten enorm gemist en kunnen niet wachten om vanaf deze week iedereen onze vernieuwde winkel te laten zien. U kunt vrijblijvend een afspraak bij ons maken om te komen shoppen; alleen, met een vriendin of met een familielid. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon even te komen rondneuzen op afspraak. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie in onze vernieuwde winkel.”

Een afspraak maken voor een bezoek aan D’an Deluxe kan via telefoonnummer 050-4095309 of via e-mail: info@dandeluxe.nl.