Zuivelhoeve Zuidlaren zet zich in voor Limburg.
Zuivelhoeve Zuidlaren zet zich in voor Limburg. (Eigen foto)

Bartje en Berend komen op voor Limburg

Algemeen

ZUIDLAREN - Zuivelhoeve Zuidlaren gaat zich samen met Kaasgroothandel Lukaas BV inzetten voor Limburg. Deze week doneert de Zuidlaarder delicatessenwinkel van elke verkochte kilo Pikante Berend of Belegen Bartje 7,77 euro op giro 777. 

,,Wij kijken moedeloos en verdrietig naar de wonderschone provincie Limburg die veranderd is in een kolkende massa. Wat een schade, leed, en verschrikkingen komen voorbij in de oh zo mooie omgeving. Dit alles raakt ons diep in ons hart”, zegt Anne Bart Bol van Zuivelhoeve Zuidlaren. ,,Onze klanten kunnen ook een steentje bijdragen door een stuk Berend of een stuk Bartje bij ons te kopen. Er gaat van elke kilo 7,77 euro naar het goede doel. Belegen Bartje is dé belegen kaas, vol en romig van smaak. Pikante Berend is een volle extra belegen kaas met pikante mooie nasmaak. 

De Zuivelhoeve heeft de actie aangekondigd op sociale media. Wie de actie deelt en liket kan een kilo Berend of een kilo Bartje winnen. ,,En ook van deze kilo’s is er tweemaal 7,77 euro voor Limburg.” Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van de Zuivelhoeve of #steunlimburg.