Het team van Dierenartsenpraktijk De Hondsrug bij het tijdelijke gebouw. (foto Persbureau Drenthe/Herman van Oost)
Het team van Dierenartsenpraktijk De Hondsrug bij het tijdelijke gebouw. (foto Persbureau Drenthe/Herman van Oost)

Dierenartsenpraktijk De Hondsrug gaat verhuizen naar Midlaren

Algemeen

MIDLAREN - Dierenartsenpraktijk De Hondsrug gaat verhuizen van Zuidlaren naar Midlaren. De praktijk vestigt zich in de voormalige slagerij aan de Groningerstraat.

In februari 2019 nam Anouk Schipper Dierenartsenpraktijk De Hondsrug over van Lies Schuitemaker, die bij de praktijk aan de Esweg in Zuidlaren bleef wonen. Afgesproken werd dat de praktijk te zijner tijd zou gaan verhuizen. Door corona werden de verhuisplannen even op een laag pitje gezet, maar nu is het dan zover: Dierenartsenpraktijk De Hondsrug neemt zijn intrek in de voormalige slagerij van Geert Koers (1928-2020) aan de Groningerstraat 56 in Midlaren. Anouk Schipper heeft zich hier inmiddels met haar gezin gevestigd. In de komende maanden wordt de slagerij grondig verbouwd. Tijdens de verbouwing werken de dierenartsen vanuit een tijdelijk gebouw dat echter van alle gemakken is voorzien: onder andere een balie, een wachtruimte en ruimtes voor consulten en operaties.

In verband met de verhuizing naar Midlaren is Dierenartsenpraktijk De Hondsrug van woensdag 21 tot en met vrijdag 23 september gesloten. Op deze dagen kan men bij andere dierenartsen in de omgeving terecht. Vanaf aanstaande maandag werkt het team van de dierenartsenpraktijk vanuit de nieuwe locatie. Dierenartsenpraktijk De Hondsrug is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Het maken van een afspraak kan via 050-4095762 en dierenartsenpraktijkdehondsrug.nl. Anouk Schipper hoopt dat de verbouwing in de zomer van 2023 gereed is. ,,We hebben dan de beschikking over een grotere oppervlakte dan in ons huidige onderkomen. Daar groeiden we enigszins uit ons jasje.”