Afbeelding

Turnwedstrijd in sporthal Groote Veen

Algemeen

EELDE - TurnGroep Noord organiseert op zaterdag 12 en zondag 13 november in samenwerking met de KNGU een turnwedstrijd in sporthal Groote Veen in Eelde. Turnsters uit Groningen, Drenthe en Friesland turnen hier hun eerste wedstrijd van het seizoen. Ook een aantal turnsters van TurnGroep Noord zal de turnvloer betreden. 

In de afgelopen seizoenen heeft TurnGroep Noord als vereniging al vaker met groot succes turnwedstrijden georganiseerd, zowel op regionaal als op landelijk niveau. Met de onmisbare hulp van de turnsters, hun ouders en andere vrijwilligers gaan ze nu ook weer alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat de turnsters hun beste beentje voor kunnen zetten.

Op zaterdag wordt er geturnd in teamvorm en zondag is er de individuele meerkamp. Natuurlijk is de wedstrijd toegankelijk voor publiek. De wedstrijd is een mooie gelegenheid om in de regio kennis te maken met turnen op een hoger niveau.

De turnwedstrijden in sporthal Groote Veen beginnen zowel op zaterdag als op zondag om 9.00 uur en duren tot omstreeks 15.30 uur.