Afbeelding

Inschrijving Volksuniversiteit Zuidlaren is weer open

Algemeen

ZUIDLAREN - De Volksuniversiteit Zuidlaren (VuZ) heeft de inschrijving voor het nieuwe seizoen geopend. 

Er is weer een grote diversiteit aan cursussen voor beginners en gevorderden. Het aantal is flink uitgebreid met nieuwe cursussen en nieuwe docenten. Nieuw in het aanbod zijn tekenen met pastelkrijt, textielschilderen op de naaimachine, muziek aan Europese hoven en ook de cursus Italiaans voor vakantie zit weer in het programma. Ook zal in Zuidlaren een cursus NLP starten. Hierbij werken de deelnemers aan zichzelf en hun eigen ontwikkeling. 

Op locatie De Notenkraker in Eelde is een nieuwe oven aangeschaft, waardoor ook daar gestart kan worden met keramiek. Bij de cursus modelboetseren kan ook gebruik gemaakt worden van deze oven. Verder start de cursus collages maken. Een groot deel van het aanbod bestaat uit lessen voor de talen en voor teken- en schilderlessen. De cursusprijzen niet verhoogd, belangstellenden wordt daarom aangeraden zo snel mogelijk in te schrijven, omdat er vaak meer gegadigden dan plekken zijn. Er is een vernieuwde website waardoor de aanmelding is verbeterd. Het geheel is overzichtelijker en de aanmelding verloopt vlotter wanneer men een account aanmaakt.

Informatieavond
Zoals gebruikelijk wordt voor aanvang van het seizoen weer een informatieavond gehouden op woensdag 6 september in De Ludinge in Zuidlaren. De docenten Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Engels en Russisch zijn hierbij in ieder geval aanwezig. De bezoekers kunnen kennismaken en overleggen welk niveau het beste bij hen past.

Het exacte programma komt nog op de website: www.vuzuidlaren.nl. Voor vragen of inschrijving kan men bellen met 06-12256405.