Afbeelding
(Eigen foto)

Gezellige pietengym met Sinterklaas in Annen

Algemeen

GIETEN - Sinterklaas zal op uitnodiging van de Ondernemersvereniging ANNO op zaterdag 25 november naar Annen komen. Hij heeft er ontzettend veel zin in.

Met een gezellige optocht zal hij zich in een groot deel van de straten laten zien. Deze (inmiddels hoogbejaarde) man laat zich rijden door een van zijn Pieten. Hij kan weer een behoorlijke afstand afleggen zonder zelf moe te worden. Bij deze intocht wordt hij natuurlijk begeleid door zijn trouwe pieten. Ook een glutenvrije piet is aanwezig met glutenvrije pepernoten. Ook dit jaar hoopt Sint dat er weer veel kinderen met hem mee door het dorp gaan. Als het kan op een (versierde) fiets, een step, skates, of gewoon lopend. Voor de muzikale begeleiding gaat een gezellige dj mee in de stoet. De intocht begint om 10.00 uur aan de Molenakkers. 

Voor alle kinderen is er aansluitend een feestje in de sporthal in Annen. Dit jaar hadden de pieten zin in gym. De sporthal wordt omgebouwd in een gezellige gymzaal en met behulp van de pieten kunnen de kinderen een mooi circuit volgen. De Sint zal aan het eind de medailles uitreiken.

De verwachting is dat het Pietengym om 11.00 uur begint. Zoals gebruikelijk is dit een kinderfeestje, maar de ouders zijn van harte uitgenodigd om in de Sportsbar te genieten van een kop koffie.

De Sint zal na afloop weer het traditionele bezoek brengen aan ’t Holthuys in Annen.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Sint (Sinterklaas in Annen). Daar is onder andere de route te vinden.