Middenbouw niveau 4
Middenbouw niveau 4 (Eigen foto)

Medailles voor de turnsters van TurnGroep Noord

Algemeen

TWEEDE EXLOËRMOND Turnsters van Turngroep Noord hebben zaterdag tijdens de tweede wedstrijd van het seizoen voor de Middenbouw 4 en jeugd E-turnsters uit Drenthe in Tweede Exloërmond verschillende medailles gewonnen. 

In de eerste wedstrijd van de dag kwamen de Middenbouw niveau 4 Hailey Stiekema, Niene Bos, Marit Pietersen, Valerie Leertouwer en Bo Oostelbos in actie. Carmen Nusman kon door een blessure niet meedoen. De meiden hadden met elkaar afgesproken om allemaal met de radslag op de balk te blijven staan en dat is iedereen gelukt. Daarnaast turnden ze op alle toestellen mooie oefeningen. Dit resulteerde op brug en vloer voor Niene tot de beste scores op deze toestellen en Valerie behaalde de eerste plaats op balk. Ook Hailey, Marit en Bo turnden een sterke wedstrijd. Het team eindigde op de tweede plek en kregen daarom de zilveren medaille omgehangen. Individueel werd Niene tweede, Valerie derde, Marit zevende, Bo negende en Hailey tiende.

De jeugd E-turnsters Bendu Sharif, Jorien Kadijk, Lotus Sie en Felice Richelle kwamen ’s middags op de turnvloer. De dames turnden alle vier bijna foutloos. Er werden nieuwe sprongen in hun vloeroefening uitgeprobeerd en deze werden goed gewaardeerd door de jury. Sprong was netjes en de brug -en balkoefeningen waren super prachtig. Ze werden dan ook heel ruim eerste met het team. In meerkamp werd Jorien eerste, Lotus tweede, Bendu derde en Felice heel netjes vierde.

In april turnen al deze turnsters hun derde wedstrijd in Slagharen.

Jeugd E-turnsters van Turngroep Noord.