Eethuis Voor Allen aan de Brink OZ in Zuidlaren. (foto Eethuis Voor Allen)
Eethuis Voor Allen aan de Brink OZ in Zuidlaren. (foto Eethuis Voor Allen)

Kerst-dinerbox bij Eethuis voor Allen

Algemeen





ZUIDLAREN - Voor allen is het mogelijk om tijdens deze gedeeltelijke lockdown bij restaurant Eethuis Voor Allen (EVA) in Zuidlaren dagelijks gerechten af te halen.

De kaart heeft herkenbare gerechten, die kunnen worden afgehaald bij de ingang van het Brinkhotel Zuidlaren. Speciaal voor tijdens kerst is er, samen met grote broer WEEVA uit Groningen, een uitgebreide kerst-dinerbox samengesteld. ,,Zelf geen keukenprins(es)? Geen probleem! De gerechten zijn al helemaal voorbereid en op smaak gebracht voor u. Ga zelf aan de slag met behulp van een korte handleiding en online filmpjes. Zo zet u deze kerst thuis in een handomdraai een heerlijk diner op tafel zonder uren in de keuken te staan.”

Bestellen van de EVA & WEEVA kerst-dinerbox kan tot uiterlijk maandag 21 december. De maaltijdboxen zijn af te halen van 23 tot en met 27 december of worden binnen een straal van 10 kilometer van de restaurants gratis thuisbezorgd op een dag naar keuze. Buiten deze straal wordt een kleine toeslag gevraagd. Voor meer informatie en voor bestellingen: 050-5886555 of maaltijdbox@eethuisvoorallen.nl.