De Gouden Leeuw in Zuidlaren, een begrip in de regio.
De Gouden Leeuw in Zuidlaren, een begrip in de regio.

De Gouden Leeuw presenteert Back Home to Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - De Gouden Leeuw in Zuidlaren presenteert op zaterdag 16 april Back Home to Zuidlaren: een avond vol muziek uit de seventies, eighties en nineties.

Nadat het uitgaansleven twee jaar vrijwel stil heeft gelegen in verband met het coronavirus, heeft De Gouden Leeuw nu een geweldige uitgaansavond gepland voor de oudere jeugd. Het idee voor Back Home to Zuidlaren is afkomstig van Herman van Oost. Hij bedacht ooit het concept voor Back Home. De eerste Back Home-avond vond in de jaren negentig plaats in de Evenementenhal in Hardenberg, met ruim 2500 bezoekers. Back Home is in bepaalde plaatsen nog altijd een begrip, waaronder in Hardenberg en in Delfzijl.

Van Oost ging met zijn idee naar Christa Groenbroek van De Gouden Leeuw en die was meteen enthousiast. ,,De Gouden Leeuw is een begrip in de wijde regio. Wie is er niet geweest? De locatie is perfect voor een avondje uitgaan voor de oudere jeugd.”

Back Home to Zuidlaren begint op zaterdag 16 april om 21.00 uur en duurt tot 3.00 uur. De muziek wordt verzorgd door de DJ’s Bert Bakema, Remco Wekema en Herman van Oost. Zij hebben ieder hun eigen specialiteit uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Back Home to Zuidlaren staat garant voor een avondje dansen op de muziek Barry White, Grease, Bon Jovi, AC/DC, Meat Loaf en vele anderen. Er is plaats voor ruim 500 bezoekers. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij De Gouden Leeuw in Zuidlaren, Jumbo Abbas in Gieten en drogisterij Alldro in Annen.