De deelnemers judoën onder toeziend oog van een scheidsrechter.
De deelnemers judoën onder toeziend oog van een scheidsrechter.

Geslaagd toernooi Judo Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - In de gymzaal aan de Goudenregenlaan in Zuidlaren vond afgelopen zaterdag het toernooi van Judo Zuidlaren plaats. Het was een zeer geslaagd toernooi met ruim honderd deelnemers.

Organisator Bas Helwerda: ,,Het was ons eerste toernooi na 2 jaar onderbreking door corona. Het enthousiasme was groot. Mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers en sponsoren was het een erg leuke en goed bezochte dag.”

Veel ouders en opa’s en oma’s waren aanwezig om hun (klein)kinderen aan te moedigen. Alle judoka’s deden hun best om één van de felbegeerde podiumplaatsen te bemachtigen. Van Judo Zuidlaren deden er maar liefst twintig judoka’s mee aan het toernooi. Vier van hen sleepten een eerste prijs in de wacht. Voor twee was er een tweede plek en voor twee een derde plaats. Negen deelnemers eindigden op de vierde plaats. Alle judoka’s kregen na afloop een medaille.

Bij Judo Zuidlaren kunnen kinderen altijd een gratis proefles volgen op maandag of dinsdag. Meer informatie is te vinden op www.judozuidlaren.nl.