Voor kinderen is judo een goede sport.
Voor kinderen is judo een goede sport. (Foto: Judo Zuidlaren)

Judo Zuidlaren verzorgt proeflessen

Algemeen

ZUIDLAREN – Judo Zuidlaren verzorgt voor aspirant-leden enkelen proeflessen. Belangstellenden kunnen drie gratis proeflessen volgen om de judosport te leren kennen.

,,Judo is niet alleen leuk om te doen. Valbreken is een belangrijk onderdeel bij judo. Judoka’s leren bij ons valtechnieken waardoor de kans op blessures kleiner wordt. Fijn voor kinderen en volwassenen”, zegt Kirsten Pebesma. ,,Voor kinderen is judo een goede sport, omdat het helpt bij het ontwikkelen van een betere motoriek. Goed leren vallen geeft zelfvertrouwen. Kinderen komen letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen te staan. Maar ook volwassenen kunnen terecht bij Judo Zuidlaren. Het maakt niet uit of men al vaker op de mat heeft gestaan of een beginner is. In de groep op dinsdag zitten zowel beginners als judoka’s met de zwarte band. Iedereen traint op zijn eigen niveau en helpt elkaar als dat nodig is.”

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via secretariaat@judozuidlaren.nl of langskomen in de gymzaal aan de Goudenregenlaan in Zuidlaren. Een judopak kan worden geleend. Kinderen trainen op maandagmiddag of dinsdag. De volwassenen trainen op dinsdagavond. De tijden en meer informatie zijn te vinden op www.judozuidlaren.nl