Germ de Haas is de pokerkampioen van Nederland 2022/2023. (eigen foto)
Germ de Haas is de pokerkampioen van Nederland 2022/2023. (eigen foto)

Voorronde Open NK Poker in Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - Het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseert op zondag 7 april een voorronde in casino De Gouden Leeuw in Zuidlaren.  

Deze voorronde van het ONK Poker is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het spel en een gezellige en veilige omgeving te bieden voor recreatieve pokerspelers. Nieuwe spelers kunnen gratis meespelen tijdens hun eerste live- en online voorronde van het ONK Poker. Bij het aanmaken van een account krijgt men twee gratis tickets: één voor een live voorronde in de buurt zoals Zuidlaren en het andere ticket kan ingezet worden voor een online toernooi. ,,We hopen dat mensen die houden van spanning, competitie en gezelligheid nu nog eerder aan tafel schuiven om het plezier dat poker biedt te ontdekken’’, zeggen oprichters van het ONK Poker en zwagers Mathijs Jonkers en Evert-Jan van IJzendoorn.

De winnaar van de voorronde ontvangt een bokaal en mag een jaar lang de titel ‘Pokerkampioen van Zuidlaren’ dragen. Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale van het ONK Poker. De winnaar wordt de nieuwe Pokerkampioen van Nederland en laat daarmee naar schatting ruim 30.000 deelnemers achter zich. Iedereen die mee wil doen kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Het Pokerkampioenschap van Zuidlaren begint om 14.30 uur.