Leerlingen lopen geld bijeen voor een nieuw schoolplein.
Leerlingen lopen geld bijeen voor een nieuw schoolplein. (Eigen foto)

Succesvolle sponsorloop IKC Schuilingsoord

Algemeen

SCHUILINGSOORD - Alle leerlingen van IKC Schuilingsoord hebben afgelopen week meegedaan aan een sponsorloop. Er werd voor het eerst gelopen in de nieuwe groene schoolshirts met het nieuwe logo van de school.

De leerlingen van groep 1 tot en met 8, gehuld in de nieuwe schoolshirts verzamelden zich donderdag rondom de school voor de sponsorloop. Ondanks de regen was er veel enthousiast publiek om de leerlingen aan te moedigen en hebben alle leerlingen een topprestatie geleverd. 

De opbrengst van de sponsorloop gaat in zijn geheel naar het nieuwe schoolplein. Alle groepen hebben vorig schooljaar een moodboard gemaakt. Eén ding kwam duidelijk naar voren: het moest een groen en avontuurlijk plein worden met natuurlijke materialen en niet te veel tegels.

Met de ideeën van de leerlingen is een werkgroep aan de slag gegaan. Ouders en leerkrachten hebben de handen ineengeslagen en diverse acties georganiseerd om alle plannen te realiseren.

Met de verhuizing naar de nieuwe locatie in het vooruitzicht (na de meivakantie) wordt het geld dat is opgehaald met de sponsorloop onder andere besteed aan speeltoestellen en een pannaveld. 

Het team van IKC Schuilingsoord bedankt de organisatie en alle sponsoren die hebben bijgedragen aan het succes van de sponsorloop. Met deze geslaagde dag achter de rug kijken zij naar een mooie toekomst in het nieuwe gebouw mét een prachtig groen en avontuurlijk schoolplein.

De leerlingen zijn klaar voor de sponsorloop.