(foto: Thomas Posthuma)
(foto: Thomas Posthuma)

Donar geeft clinic bij jubilerend Zuidlaren Trojans

Sport

ZUIDLAREN - Basketbalvereniging Donar uit Groningen kwam zondagmiddag met de volledige selectie op bezoek bij Zuidlaren Trojans voor een clinic, die werd georganiseerd ter ere van het 50-jarig bestaan. 

De jubilerende vereniging kon op flinke belangstelling rekenen: er deden ruim 55 enthousiaste kinderen uit de hele gemeente Tynaarlo mee aan de clinic. Doordat de trainers en spelers van Donar heel fanatiek en enthousiasmerend waren hadden de deelnemers een prachtige basktbalmiddag. Na een warming-up met een aantal spelletjes en dribbeloefeningen gingen de deelnemers in kleine groepen verschillende onderdelen langs en bij elk onderdeel werden ze fanatiek begeleid door de giganten van Donar. 

Ter afsluiting mochten de kinderen in teams ook een potje tegen het grote Donar spelen. Natuurlijk was er na afloop ook nog ruim de gelegenheid voor het veroveren van handtekeningen en het maken van foto’s. Zuidlaren Trojans kon dit feest organiseren met steun van de gemeente Tynaarlo en kan terugkijken op een zeer geslaagde middag.