Afbeelding

Het Woord voor Noord wordt uitgedeeld in Zuidlaren

Algemeen

ZUIDLAREN - Stichting Operation Rescue heeft een speciale uitgave gemaakt van het meest gelezen en verkochte boek ter wereld, de Bijbel en daarvan het nieuwe Testament, met de titel: ‘Het Woord voor Noord’. 

Deze uitgave is geschreven in hedendaags Nederlands en is voor iedereen te begrijpen, ook voor mensen die totaal geen kerkelijke achtergrond hebben. Het boek zal op zaterdag 15 april worden aangeboden aan de inwoners van Zuidlaren. Een groep enthousiaste mensen uit Noord-Nederland gaat een aantal zaterdagen al ‘backpackend’ door het dorp om de eerste druk gratis aan te bieden aan de inwoners.

De actie is op touw gezet door de Stichting Operation Rescue uit Oldebroek. Deze stichting is met name actief om op allerlei manieren met mensen in contact te komen om te praten over de zin van het leven en de rol die God en de Bijbel daarbij kunnen spelen.De backpackactie wordt ondersteund door mensen uit diverse kerken in het noorden van Nederland. Op www.operation-rescue.org is alle informatie terug te vinden. Mensen die niet in Zuidlaren wonen en toch de gratis versie van het Woord voor Noord willen ontvangen, kunnen contact opnemen via rescuepeople@operation-rescue.org.